Om Oss

Velkommen til Motebua

Motebua er en motebutikk som ble etablert og åpnet av Bente i Mars 1978. Som 19 åring var iveren og gründerånden stor. Lidenskapen for mote, og gleden over å få dresse opp, og glede sine kunder, var drivkraften.

Motebua blir i dag drevet i samme ånd. Vårt hovedfokus er å tilby den beste personlige service til alle våre kunder, både i butikk og i nettbutikk. Vi jobber hele tiden med å ha en variert vare og merke miks og tilbyr alt fra rykendes ferske trendnyheter til klassiske basics. Utvalget er stort og vareierer ofte, og du vil kunne finne produkter i alle prisklasser. Hele utvalget er håndplukket av det beste fra alle våre merker. Nyhetene ankommer daglig, gjennom hele året, noe som gjør det lett å bygge antrekk til enhver sesong.

Vi startet som en liten lokal klesbutikk, som nå over 45 år, har vokst seg godt over 400kvm stor og med egen nettbutikk. Du finner oss i dag i Samfjordkvartalet, et shoppingsenter i hjertet av Brattvåg.

Følg oss gjerne på Instagram, Facebook og TikTok for daglig inspirasjon

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en hyggelig handel og butikkopplevelse i vår butikk eller nettbutikk www.motebua.no

Vi hjelper deg "å bygge din garderobe"

 Ta kontakt via kontaktskjema eller pr telefon: 70215364, 09-18 (09-16)